Apple servis Novi Sad

apple servis novi sad

Naš tim dugi niz godina uspešno radi Apple servis i sa sigurnošću možemo reći da veoma veliki broj različitih problema rešavamo u veoma kratkom roku po izuzetno povoljnim cenama.
Kompletan tim koji radi na servisiranju Apple racunara poseduje dugogodisnje iskustvo u dijagnostici i otklanjanju kvarova na svim modelima Apple uredjaja.

Neki od najčešćih problema sa kojima se korisnici Apple računara javljaju u naš servis su:

Neispravan hard disk

Problemi sa hard diskom, iMac korisnici su najčešće pogođeni ovim problemima kao i korisnici Macbook laptopova pre 2011 godine. Kod nas u servisu uspešno otklanjamo te probleme i Vaš Apple uređaj ponovo postaje funkcionalan. Preporuka našeg servisa je da ukoliko već radite zamenu hard diska isti zamenite SSD diskom koji je i do 10x brži od standardnih diskova. Verujte nam, iznenadićete se koliko se računar ubrza.

Otkaz grafičke kartice

Korisnici Apple Macbook PRO računara sa ATI grafičkom karticom se najčešće javljaju našem servisu sa ovim problemom, u većini slučajeva problem rešavamo i nakon reparacije grafičke kartice računar možete koristiti ponovo. Nažalost u nekim slučajevima reparacija nije moguća i tada je jedina opcija zamena grafičke kartice novom.

Pregrevanje Apple računara

Pregrevanje uređaja, možemo reći da je ovo galvni problem kod svih korisnika Apple računara, nemojte ga ignorisati, čim primetite pregrevanje uređaja donesite ga u servis kako bi se odradilo redovno čišćenje računara od prašine i time sprečile komplikovane i skupe popravke. Cena čišćenja Apple laptop računara od prašine je ista kao i za redovne laptop računare.

Popravka Apple punjača

Većini korisnika Apple Macbook laptopova se sigurno desilo da u jednom trenutku primete kako je kabel na samom punjaču oštećen i polako se skida zaštitna guma oko njega, nemojte pokušavati samostalno da popravite punjač ukoliko niste 100% sigurni u to što radite jer time možete naneti samo više štete vašem laptopu. Kod nas u servisu možete odraditi popravku Apple punjača po veoma pristupačnim cenama i u veoma kratkom roku. Detaljnije informacije o ovoj intervenciji možete pročitati na stranici popravka punjača ili nas kontaktirati na neki od telefona koji se nalaze na kontakt strani

Detaljnije informacije o cenama popravke možete dobiti putem kontakt forme ispod ili dolaskom do našeg servisa svaki radni dan od 8h do 20h